Welkom in groep 5!

 

Wij zijn: Linde, Esmee, Lieke, Floortje, Wessel, Rune, Valerie, Lars, Elisabeth, Jorian, Ruth, Sem, Stan, Hanne, Jochem, Laura, Margiris, Vera, Bjorn en Tobie!

Op maandag en dinsdag is juf Marije in onze groep. Op woensdag, donderdag en vrijdag hebben we les van meester John. In de middagen krijgen we les van juf Bea of juf Eline.

’s Ochtends komen we om ongeveer 8.20 in de klas en pakken we alvast ons Chromebook. We verbeteren eventueel wat werk van de dag ervoor en gaan even lekker lezen. Daarna beginnen we met de lessen. In de ochtend doen we vooral rekenen, taal, spelling en lezen. Op dit moment zijn we bezig met deelsommen en oefenen we daarom de tafels ook extra goed. Op dinsdag doen we ook altijd Blits. Hiermee oefenen we hoe we informatie uit een bron (tekst, tabel, kaart, etc.) kunnen halen.

In de middag komt groep 4 bij ons in de klas. We zitten dan vaak eerst even in de kring om naar elkaars verhalen te luisteren of juf leest een verhaal voor uit Trefwoord. Daarna doen we vakken als verkeer en Engels. Dit jaar voor groep 5 ook aardrijkskunde, geschiedenis en natuur. We zijn reuze enthousiast!

Op dinsdag en donderdag hebben we gym. Op de dinsdag van juf Ingrid (vakleerkracht) en op donderdag van juf Katja!

Op vrijdagmiddag doen we crea. De ene keer een tekenopdracht, de andere keer een knutselopdracht en ook muziek en drama komen hier aan bod. Sinds twee weken doen we op de vrijdagmiddag atelier. Er komen dan een aantal ouders helpen en werken in wat kleinere groepjes aan een creatieve opdracht.

Groetjes van groep 5!

 

Laatste nieuws


Agenda

03 september -  Eerste schooldag 2018-2019
04 september -  Startactiviteit 2017-2018

Uit het fotoboek


cakejes IMG_1408
IMG_1410 IMG_1407