Groep 3+4

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Pepernotenvoetbal Groep 3 doet tussen het rekenen en lezen door even pepernotenvoetbal! Lees meer »
Rekenen en lezen in groep 3 en 4 Wat een leuke rekenles vandaag: groep 3 was aan het spiegelen en groep 4 was bezig met omkeerfig ... Lees meer »
Ook groep 3-4 maakt een wandeling Toen de kinderen van groep 1-2 zo enthousiast terug kwamen van hun herfstwandeling, besloot juf ... Lees meer »
Workshop groep 3 en 4 Kinderboekenweek Vandaag kwam Saskia Pekelharing in het kader van de kinderboekenweek een workshop geven in groep ... Lees meer »
Rekenles groep 3 en 4 Groep 3 en 4 gingen vandaag samen buiten rekenen. En dat was natuurlijk superleuk! De afgelopen ... Lees meer »
Knapperds in groep 3 en 4 Ze zitten nog maar een weekje in groep 3, maar ze maken nu al woordjes met de magnetische letter ... Lees meer »
Groep 4 helpt groep 3 bij de wenmiddag. Groep 4 laat aan groep 3 zien wat ze volgend jaar op hun chromebook mogen gaan doen en hoe het a ... Lees meer »
Groep 4 helpt groep 3 op het chromebook Groep 3 gaat vandaag voor het eerst een toets op het chromebook doen. Wat fijn dat groep 4 al we ... Lees meer »
Lezen op je gemakje Vanmiddag gingen de kinderen uit groep 3 en 4 gezellig “lezen-op-je-gemakje. Ze mogen dan zelf e ... Lees meer »
Nationale vogeltelling Groep 3/4 deed vanmorgen mee met De Nationale Vogeltelling. Goed gedaan, zeg! Lees meer »
 
Pagina 2 van 4Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  Volgende   Laatste   
Categorieën:
Auteurs:
  • Beheerder
  • Rieneke
Zoeken:

Uit het fotoboek