Groep 3+4

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Pietengym Juf Aniek gaf dinsdag pietengym. Alle kinderen hebben hun pietendiploma gehaald! Trots! Lees meer »
Samen lezen uit ‘de Prutspiet, Wát leuk! Groep 3 en 4 lezen sámen uit het Sinterklaasboek: ‘De Prutspiet’! Lees meer »
‘Buitenlezen’ groep 3 en 4 Groep 3 en 4 gingen vandaag "buitenlezen". De kinderen lopen met een kaart met woorden over het ... Lees meer »
Peter en de Wolf groep 3 en 4 De kinderen uit groep 3 en 4 kijken en luisteren naar Peter en de Wolf (muzieksprookje van Serge ... Lees meer »
Dierendag in groep 3 en 4 Het is vandaag dierendag en daarom mogen de kinderen van groep 3 en 4 een dierenknuffel op de ta ... Lees meer »
Bezoek bibliotheek groep 3 en 4 Groep 3/4 ging naar de bieb vanmorgen. Ze mochten 4 boeken meenemen voor de vakantie en kregen e ... Lees meer »
Samenwerken groep 3 en 4 Groep 4 laat groep 3 vast zien hoe je moet werken op het chromebook en hoe het taalboek van groe ... Lees meer »
Buitenrekenles groep 3 en 4 Vandaag deden groep 3 en 4 een buitenrekenspel. Er stonden allerlei getallen op het schoolplein ... Lees meer »
Groep 4 leert hoofdletters schrijven Wat een knappe kinderen in groep 4: ze leren nu zelfs al hoofdletters schrijven. Ze doen super h ... Lees meer »
Leesdiploma voor groep 3 Groep 3 heeft kern 7 afgerond en dus kregen ze een leesdiploma. Wat kunnen ze al veel lezen! Lees meer »
 
Pagina 3 van 4Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  Volgende   Laatste   
Categorieën:
Auteurs:
  • Beheerder
  • Rieneke
Zoeken:

Uit het fotoboek