Groep 5+6

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Buitenles voor groep 5/6 Vandaag heeft groep 5/6 een leuke buitenles met Nieuwsbegrip gedaan. Wel in de schaduw, want het ... Lees meer »
Kleuren op een auto? Wie heeft er ook wel eens op een auto willen kleuren, maar durfde dit niet?De kinderen uit groep ... Lees meer »
Challenge groep 5/6... De Challenge van deze week in groep 5/6 is: maak op een zo creatief mogelijke manier je naam! Lees meer »
Een spel in groep 5/6... Vandaag hebben de kinderen van groep 5/6 een nieuw spel gedaan. Het spel 'Wie ben ik?' alleen ni ... Lees meer »
Beeldenwinkel in groep 5/6... In groep 5/6 was het deze week even een beeldenwinkel... De beelden kwamen tot leven wanneer de ... Lees meer »
Tangram maken in groep 5/6 Groep 5/6 is deze week bezig geweest met het maken van een eigen tangram van papier! Lees meer »
Gezellige start in groep 5/6! De afgelopen week hebben we van allerlei spellen gedaan om elkaar beter te leren kennen. Zo hebb ... Lees meer »
Tentoonstelling groep 5/6 De afgelopen weken zijn de kinderen van groep 5/6 heel druk geweest met het maken van "de stad v ... Lees meer »
Kennismaking nieuwe groep Vandaag hebben alle kinderen kennis gemaakt met de nieuwe groep en juf(fen). Spannend, maar ook ... Lees meer »
Verjaardag juf Marlou Vrijdag hebben de groepen 5 en 6 de verjaardag van juf Marlou gevierd. Allereerst mochten ze met ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   
Categorieën:
Auteurs:
  • Beheerder
Zoeken:

Uit het fotoboek