Groep 8

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Bezoek groep 8 aan de Rova Vanmorgen werd groep 8 opgehaald, met een bus die reed op gft afval, om een bezoek te brengen aa ... Lees meer »
Klasselunch “Ik eet het beter” groep 8 Groep 8 had in het kader van het lesprogramma “ ik eet het beter” een gezonde klasselunch. Lees meer »
Nationale Pannenkoekendag Vandaag is het Nationale Pannenkoekendag. Onze groep 8 bakte voor opa’s en oma’s. Wat was het ee ... Lees meer »
Justin Nijhoff leest voor in Raalte Vanavond vond de gemeentelijke voorleeswedstrijd plaats in Raalte. Justin Nijhoff vertegenwoordi ... Lees meer »
Schooldammen Gistermiddag zijn in het Kerkhuus weer de jaarlijkse schooldamwedstrijden gehouden. Tien teams n ... Lees meer »
Creatieve foto's in groep 8 Lees meer »
Ook groep 7 en 8 proostten op het nieuwe jaar! Lees meer »
Groep 8 geeft handbal-les Lees meer »
Ochtend op bezoek bij Carmel College Salland Dinsdag is groep 8 op bezoek geweest bij het Carmel College Salland om van dichtbij de school te ... Lees meer »
Bezoek archeologische opgravingen groep 7/8 Woensdag hebben de groepen 7 en 8 een bezoek gebracht aan de archeologische opgravingen in Heet ... Lees meer »
 
Pagina 4 van 8Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  Volgende   Laatste   
Categorieën:
Auteurs:
  • Beheerder
  • Katja
Tags:
  • groepsblog
Zoeken:

Uit het fotoboek