Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Alternatieve gymles juf Ingrid Lees meer »
Wij zijn apetrots! Wij willen alle ouders en kinderen een ?? onder de riem steken! '??onze complimenten! ?? kindere ... Lees meer »
Rekenchallenge groep 3 De kinderen uit groep 3 doen deze week thuis een rekenchallenge:Challenge 1: Zoek 3 verschillend ... Lees meer »
Op zoek naar een basisschool? Lees meer »
Daar gaan we weer... Daar gaan we weer... thuisonderwijs...Aan al onze kinderen (en ouders): succes! ?? Lees meer »
Gelukkig Nieuwjaar! De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! ?? Lees meer »
Fijne kerstvakantie! Na een heel bijzonder jaar is het nu tijd voor een welverdiende kerstvakantie! ??"Bewaar wat fij ... Lees meer »
Kerstviering en laatste echte schooldag 2020 Lees meer »
Wat moois maken voor de ouderen! We vinden het een mooie gedachte om wat te doen voor de ouderen in ons dorp, tijdens deze bijzon ... Lees meer »
Kerstsfeer in school! De school is inmiddels alweer in gezellige kerstsfeer. Wat is het knus, zo met de lichtjes aan! Lees meer »
Schoolfruit week 4 Lees meer »
Een supertof, interactief, digitaal, creatief en veilig Sintfeest Lees meer »
Onze school in het Jeugdjournaal! We hebben zelfs het Jeugdjournaal gehaald met onze Sintmobiel! Met dank aan onze top Ouderraad?? ... Lees meer »
Het speciale Sint-feest is begonnen! Het speciale Sint-feest is begonnen! Wat fijn dat Sint vanuit zijn huis toch zoveel blijdschap k ... Lees meer »
Prachtige surprises Wat een prachtige surprises staan er weer boven te wachten. En spannend... want voor wie is welk ... Lees meer »
 
Pagina 4 van 11Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Uit het fotoboek


IMG_6470 IMG_6466
IMG_6459 IMG_6458