Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Tot maandag, start nieuw schooljaar! De vakantie zit er op! Hopelijk heeft iedereen er lekker van kunnen genieten... ??Ondertussen st ... Lees meer »
Fijne zomervakantie! Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie! Lekker uitrusten, bijkomen van dit bijzondere ... Lees meer »
Afscheid groep 8 Lees meer »
Afsluiting schooltuin weer geslaagd! Vandaag was al weer de afsluiting van de schooltuin. Vanmiddag hebben de kinderen van groep 6 sa ... Lees meer »
Winnaars violenactie bekend! Net voordat de school dichtging in verband met het Coronavirus hadden we een succesvolle violena ... Lees meer »
Feest! Wat een feest is het vandaag op school! De ouderraad heeft gezorgd voor vrolijk ballonnen en een ... Lees meer »
Presentatie stageleergroep Lees meer »
Schooltuin Lees meer »
Ook weer naar school Vandaag zijn de andere kinderen ook weer begonnen op school. Fijn om alle verhalen te horen! Een ... Lees meer »
Weer op school Vandaag is een deel van de kinderen weer gestart op school. Fijn!!! In de pauze lekker gymmen op ... Lees meer »
We gaan weer van start! Maandag gaan we weer starten op school. Fijn om de kinderen weer te gaan zien!We zijn er klaar voor! Lees meer »
Fijne vakantie Fabian en Jasper (en nog een paar dammers) hebben laatst meegedaan aan een online damtoernooi. L ... Lees meer »
Vlog juf Ilona Lees meer »
Beweegideeën van juf Ingrid en juf Lees meer »
Nieuws van thuis en vlog juf Ilona Boaz heeft nieuws dat hij graag aan iedereen wil vertellen: Afgelopen vrijdag is hun allereerste ... Lees meer »
 
Pagina 7 van 11Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste   

Uit het fotoboek


IMG_6470 IMG_6466
IMG_6459 IMG_6458