Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Wereldoriëntatie gr 5-8 Het thema van de Kinderboekenweek is "En toen"... Bij wereldoriëntatie hebben we de afgelopen ti ... Lees meer »
Buitenlesdag Vandaag gingen veel groepen naar buiten.... Het was 'buitenlesdag': heerlijk in de frisse lucht, ... Lees meer »
Schoonmaken van het schoolplein Vanmiddag is ons schoolplein weer spik en span gemaakt. Zowel vrijwilligers, als een aantal leer ... Lees meer »
Onderbouw kijkt troonrede Tijdens het spelen en werken werd er vanmiddag in de onderbouw ook gekeken naar Prinsjesdag ??So ... Lees meer »
Muzieklessen De Proeftuin gestart Vandaag zijn de groepen 4 t/m 7 weer gestart met de muzieklessen vanuit onze samenwerking met Mu ... Lees meer »
Wel of niet naar school bij een vermoeden van verkoudheid? Lees meer »
Atelier groep 5 t/m 8 Lees meer »
Golden Bucket Challenge 2020 Vandaag vond de prijsuitreiking plaats van de Golden Bucket Challenge 2020. Wat was het weer moe ... Lees meer »
Oriëntatielessen Muziek gestart Vandaag klonk er muziek in de school! We zijn weer gestart met de oriëntatielessen Muziek. Dit ... Lees meer »
Gymmen in de gymzaal! Eindelijk konden alle groepen weer gymmen in de gymzaal, samen met vakdocent juf Ingrid. Er is v ... Lees meer »
 
Pagina 4 van 11Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Laatste nieuws


Dansen
Schoenzetten...
Hulppietjes
Schoolfruit week 3

Agenda

03 februari -  Oud papier

Uit het fotoboek


cakejes IMG_1408
IMG_1410 IMG_1407