Spelletjesmiddag

Vanmiddag had groep 3 een spelletjesmiddag, georganiseerd door juf Ingrid, juf Esmee en juf Cecile. Lekker in de schaduw en af en toe natgespoten door juf Eline met de plantenspuit!

Schooltuin

Omdat we vorige week uitgebreid geluncht hebben, bleef er geen tijd over om in de tuin te werken. Vandaag moest er dus hard gewerkt worden. Nadat we lekker buiten in de schaduw onder de bomen hadden gegeten, zijn we met de hele groep tegelijk naar de tuin gegaan.

Het onkruid was hard gegroeid dus het wieden daarvan kostte de meeste tijd. Vervolgens hebben we de tomatenplantjes, die we hadden voorgezaaid in de klas, gepoot en de courgette. Ook had boer Jan nog een koolplantje voor iedereen.

Nadat we nog snel de rucola, radijs en raapsteeltjes hadden geoogst, moesten we alweer op de fiets terug naar school

Auto pimpen

In het kader van de Kunstroute mocht groep 8 vandaag een auto pimpen. Op de foto’s is te zien dat ze dit met veel enthousiasme hebben gedaan.

We gaan op de foto!

We zijn begonnen met de individuele foto's... Wat zien de kinderen er allemaal prachtig uit! Na de pauze gaan we ook nog met de hele klas op de foto!

Eerste gymles binnen 2021

Het was een feestje om weer binnen te mogen gymmen. Van groep 3 t/m 8 zijn er groepsspringfoto's gemaakt, hilarisch was het! Juichen omdat ze weer binnen mogen sporten!

Meer foto’s op https://goudenemmer.nl/Fotos/AlbumID/88551-30103

Knikkerbaan

Vrijdagmiddag is groep 5 druk bezig geweest om hun eigen knikkerbaan te bouwen. Er werd heel goed samengewerkt. En dat leverde een mooi resultaat op. Toppers!

Schooltuin

Gelukkig hadden we om 12 uur besloten de bui even af te wachten voordat we op de fiets zouden stappen naar de schooltuin. Na een gigantische hagelbui met zelfs nog een flinke klap onweer konden we een uurtje later dan normaal toch nog naar de boerderij.

Daar stond kok Paul ons al op te wachten met een lekkere lunch. Een groen soepje en een gezond broodje, deels gemaakt met de eerste oogst uit de tuintjes. Het smaakte weer heerlijk. Dank daarvoor! Vervolgens hebben we nog snel de vogelverschrikkers in de tuintjes gezet en moesten we al weer op de fiets terug naar school.

Schoolfruit week 21

Schoolfruit week 21

Juf Margré 65 jaar!

Vandaag is juf Margré 65 jaar geworden. Natuurlijk werd ze in het zonnetje gezet. Van harte gefeliciteerd, juf Margré!

Uitslag Kangoeroewedstrijd

Een aantal weken geleden heeft een aantal kinderen meegedaan aan de Kangoerewedstrijd. Dit is een wereldwijde wiskundewedstrijd.

Ze hebben het allemaal heel goed gedaan! Tess had de hoogste score van de school. Knap, zeg!

Schooltuin in de vakantie

Ook in de vakantie werd er gewerkt in de schooltuin.

Schooltuin

De laatste twee weken voor de vakantie hebben de kinderen uit groep 6 onder andere bietjes en een bloemenrand gezaaid. Ook hebben ze slaplantjes gepoot. Natuurlijk werd er ook aan de vogelverschrikker gewerkt. De eersten zijn klaar!

Uit het fotoboek


IMG_6470 IMG_6466
IMG_6459 IMG_6458