Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Ook weer naar school Vandaag zijn de andere kinderen ook weer begonnen op school. Fijn om alle verhalen te horen! Een ... Lees meer »
Weer op school Vandaag is een deel van de kinderen weer gestart op school. Fijn!!! In de pauze lekker gymmen op ... Lees meer »
We gaan weer van start! Maandag gaan we weer starten op school. Fijn om de kinderen weer te gaan zien!We zijn er klaar voor! Lees meer »
Fijne vakantie Fabian en Jasper (en nog een paar dammers) hebben laatst meegedaan aan een online damtoernooi. L ... Lees meer »
Vlog juf Ilona Lees meer »
Beweegideeën van juf Ingrid en juf Lees meer »
Nieuws van thuis en vlog juf Ilona Boaz heeft nieuws dat hij graag aan iedereen wil vertellen: Afgelopen vrijdag is hun allereerste ... Lees meer »
Een verrassing aan huis Wat een geluk dat de ouderraad de paashaas nog op tijd kon bereiken om, samen met de ouderraadsl ... Lees meer »
Fijne Paasdagen! Eventjes op adem komenna een dag van hard gezwoeg.Daarom ga je gauw naar buiten.Daar is frisse l ... Lees meer »
Bericht van Zorgspectrum het Zand! Een leuk filmpje van Zorgspectrum Het Zand aan al onze leerlingen! Super gedaan, toppers!https:/ ... Lees meer »
 
Pagina 6 van 11Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Laatste nieuws


Agenda

03 februari -  Oud papier

Uit het fotoboek


cakejes IMG_1408
IMG_1410 IMG_1407