Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Wereldsterrenmuseum groep 7/8 Vandaag was iedereen welkom in het Wereldsterrenmuseum van groep 7 en 8. De laatste periode hebb ... Lees meer »
Atelier Stagiaire Jeron heeft een aantal foto’s van het atelier gemaakt. Fijn dat er ook deze keer weer ... Lees meer »
Cheque Koningsspelen voor Stichting Lef Tijdens de Koningsspelen zijn alle kinderen van Onsplein sportief bezig geweest en hebben zodoen ... Lees meer »
Wandelvierdaagse Gelukkig konden we met een iets ingekorte versie van de 10 km toch samen de wandelvierdaagse uit ... Lees meer »
Broodje van onze kok “meneer Paul” Vandaag kwam meneer Paul op school, onze huiskok van boer Overesch. Hij had van het onkruid (zev ... Lees meer »
Teamleden staken in Deventer Vandaag zijn een aantal teamleden naar Deventer voor de Estafettestaking. Staken voor meer geld ... Lees meer »
Welpen 4e op NK schooldammen Wat hebben ze het goed gedaan. Vandaag damden Pien, Twan, Jun-Feng en Jasper uit groep 6 in Bode ... Lees meer »
Groep 7/8 oefenen hun EHBO! Vandaag zijn groep 7 en 8 naar Dinoland gegaan om deel te nemen aan het Rode Kruis Kids EHBO Eve ... Lees meer »
Hiep hiep hoera voor Liz! Invaljuf Chantal en haar partner Robbert zijn trotse ouders geworden van een dochter Liz. We wen ... Lees meer »
Boerderijtuin in de vakantie Ook al is het vakantie, in de schooltuin was het vanavond gezellig druk. Een heleboel kinderen w ... Lees meer »
 
Pagina 9 van 29Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Volgende   Laatste   

Laatste nieuws


Kerstmusical groep 7
3e Advent
2e Advent
Les Procenten groep 7

Agenda

22 maart -  Atelier 5 t/m 8
25 maart -  Week van de kunst
27 maart -  Schoolhandbaltoernooi

Uit het fotoboek


cakejes IMG_1408
IMG_1410 IMG_1407