Mini-Hatwalk

Op 20 augustus zijn twintig scholen in Overijssel (waaronder de Gouden Emmer) gestart met de Mini-Hatwalk. De Mini-Hatwalk is een hoeden-ontwerpwedstijd en onderdeel van het Prinsjesfestival dat van 10 t/m 15 september in Den Haag wordt georganiseerd. Net als in de voorgaande edities heeft het Prinsjesfestival een provincie als partner, dit jaar is dat Overijssel. .

Tijdens de ontwerpwedstrijd ontwerpen leerlingen van groep 7 van de twintig scholen hun eigen hoed. Vanaf 8 september zijn de genomineerde kinderen (de beste twee) en hun hoed per school bekend en te vinden opwww.jijenoverijssel.nl/minihatwalk. Op zaterdag 12 september presenteren deze jonge ontwerpers hun creatie tijdens de mini-hatwalk in het Johan de Witthuis in Den Haag. Een jury kiest daar het beste ontwerp. 

Woensdag 2 september hebben de leerlingen van groep 6b / 7 hun eigen hoed ontworpen en vervolgens in een parade geshowd aan de andere groepen en de juffen en meesters. De hoeden van Rens en Olaf kregen de meeste stemmen. Zij mogen 12 september naar Den Haag voor de grote finale. Succes jongens! 


Media
  • 20150902_121126.jpg

Uit het fotoboek