Groep 6

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Eerste keer breuken groep 6 Deze week heeft groep 6 voor het eerst gerekend met breuken. Vandaag hebben we een spel gedaan. ... Lees meer »
Schooltuin in het zonnetje De kinderen van groep 6 gingen met onder andere Kanjertrainingpetjes en genoeg water naar de sch ... Lees meer »
Schoffelen en oogsten Alles groeit als kool in de schooltuin van groep 6 en dus moest er flink geschoffeld worden. Als ... Lees meer »
Schooltuin: raapstelen en snijbiet Vandaag is groep 6 weer naar de schooltuin geweest. Ze hebben een begin gemaakt van een bloemenp ... Lees meer »
Schooltuinproject groep 6 van start Vandaag is groep zes gestart met het schooltuinproject bij boer Jan Overesch. We hebben kennis g ... Lees meer »
Afsluiting leerorkest Vanmorgen hebben de kinderen van groep 4 t/m het afsluitende concert gegeven, van het leerorkest ... Lees meer »
Groep 6,7 en 8 presenteren eindresultaten... De kinderen van groep 6, 7 en 8 presenteren elkaar hun eindresultaat van hun zoektocht naar 'fan ... Lees meer »
Volksdansen met de bovenbouw... Afgelopen week heeft de bovenbouw (Groep 6-7-8) samen gedanst. Ze kregen een les volksdansen va ... Lees meer »
Uitnodiging diner schooltuin... Diner aan de Wetering Ook dit jaar wordt er op 27 September een "Diner aan de Wetering" georgani ... Lees meer »
Boerderijtuin Vandaag was groep 6 weer druk in de weer in de boerderijtuin bij boer Jan Overesch. Wat was het ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   
Categorieën:
Auteurs:
  • Beheerder
Zoeken:

Uit het fotoboek