Groep 4

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Oriëntatieles muziek Maandag waren bij de oriëntatielessen muziek de viool en de cello aan de beurt. We hebben zelfs ... Lees meer »
Oriëntatielessen muziek groep 4 Vandaag is groep 4 gestart met de oriëntatielessen muziek. Deze oriëntatielessen vinden plaats i ... Lees meer »
Rekenles meten groep 4 De rekenles van vandaag in groep 4 ging over meten. Het leukste was natuurlijk om de juf te meten! Lees meer »
Doorschuifrekenen groep 4 Groep 4 ging vandaag “ doorschuifrekenen". Op elke tafel ligt een blaadje met sommen. Iedereen m ... Lees meer »
Buitenles groep 4 Buitenles groep 4: schrijf een woord op met -pje, -tje of -je. Wel eerst een parcours afleggen! Lees meer »
De 2e les van het leerorkest De kinderen van groep 4-8 gingen gisteren opnieuw aan de slag met de verschillende muziekinstrum ... Lees meer »
Groep 4 voor het eerst op een chromebook! Groep 4 heeft vanmorgen voor het eerst gerekend op een chromebooks! Wat was dat leuk! Lees meer »
Rekenles groep 4 De kinderen van groep 4 hadden vandaag een rekenles over meten, ook zichzelf! Ze waren zo enthou ... Lees meer »
Maandviering groep 4 en 5 Vandaag hebben we genoten van een prachtige maandviering door de kinderen uit de groepen vier en ... Lees meer »
De eerste tafel (van 2) in groep 4 Lees meer »
 
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   

Laatste nieuws


Agenda

25 september -  Oud papier
01 oktober -  Start Kinderboekenweek
04 oktober -  Dierendag
09 oktober -  Oud papier
11 oktober -  Techniekdagen Salland

Uit het fotoboek


cakejes IMG_1408
IMG_1410 IMG_1407
Categorieën:
Auteurs:
  • Beheerder
  • Marieke
Tags:
  • Dramales
Zoeken: