Groep 3+4

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Rekenchallenge Silvan heeft thuis de Rekenchallenge gedaan: *drie korte en drie lange voorwerpen op volgorde *m ... Lees meer »
Mad Science voor groep 3 en 4... Afgelopen week kregen de kinderen van groep 3 en 4 een workshop van Mad Science: Mineralen mania ... Lees meer »
Theater- voorstelling groep 3 en 4 Afgelopen dinsdag zijn we met groep 3 en 4 naar het Hoftheater geweest. Daar keken we naar de vo ... Lees meer »
Nieuwjaarskleurplaat groep 3 en 4 De kinderen van groep 3 en 4 maken samen een hele grote nieuwjaarskleurplaat. En op de laatste ... Lees meer »
Pepernotenvoetbal Groep 3 doet tussen het rekenen en lezen door even pepernotenvoetbal! Lees meer »
Rekenen en lezen in groep 3 en 4 Wat een leuke rekenles vandaag: groep 3 was aan het spiegelen en groep 4 was bezig met omkeerfig ... Lees meer »
Ook groep 3-4 maakt een wandeling Toen de kinderen van groep 1-2 zo enthousiast terug kwamen van hun herfstwandeling, besloot juf ... Lees meer »
Workshop groep 3 en 4 Kinderboekenweek Vandaag kwam Saskia Pekelharing in het kader van de kinderboekenweek een workshop geven in groep ... Lees meer »
Rekenles groep 3 en 4 Groep 3 en 4 gingen vandaag samen buiten rekenen. En dat was natuurlijk superleuk! De afgelopen ... Lees meer »
Knapperds in groep 3 en 4 Ze zitten nog maar een weekje in groep 3, maar ze maken nu al woordjes met de magnetische letter ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   

Laatste nieuws


Agenda

Uit het fotoboek


cakejes IMG_1408
IMG_1410 IMG_1407
Categorieën:
Auteurs:
  • Beheerder
  • Marieke
  • Rieneke
Zoeken: